Kvass er i vekst og forsterker laget

Proptech-selskapet Kvass, som nylig kjøpte Pulse Communications, tiltrekker seg flere tungvektere og ansetter nå Johnny Duedahl og Christoffer Solli som begge har bakgrunn fra Visma sin satsing innen eiendom.

Johnny Duedahl kommer fra stillingen som Managing Director i Visma Property Solutions og blir selskapets CFO. Christoffer Solli kommer fra stillingen som Business Development Director i Visma Real Estate AS og går inn som Vice President Sales. Duedahl og Solli tar samtidig plass i selskapets ledergruppe som ledes av CEO Bård Teigland. Både Duedahl og Solli har lang fartstid innen eiendom og proptech, også forut for sine lederjobber i Visma.

Jeg er selvfølgelig svært fornøyd med at Johnny og Christoffer har valgt å bli med i Kvass, som vi nå rigger for betydelig vekst nasjonalt og etterhvert internasjonalt, sier CEO Bård Teigland i Kvass Group. Både Johnny og Christoffer besitter betydelig erfaring, domene-kompetanse og nettverk fra eiendomsbransjen. Med disse to ombord forsterker vi et allerede sterkt lag, og ikke minst får vi med oss to utrolig fine kollegaer, avslutter Bård Teigland.

Jeg har fått en lidenskap for kombinasjonen eiendom og teknologi, ikke minst fordi jeg ser hvordan teknologi kan gjøre hverdagen enklere, bedre og mer lønnsom for alle som driver med eiendom, sier Johnny Duedahl. Jeg er nok en CFO som interesserer meg for mer enn tall og finans, selv om det området i seg selv kan utgjøre en konkurransefordel. Men, jeg trives i miljøer hvor vi som team jobber med helheten, og gjerne i selskaper som står foran vekstmuligheter. Kvass Group er nettopp et slikt selskap, og med det laget som allerede er på plass var beslutningen om å bli med enkel, avslutter Johnny Duedahl.

Når denne muligheten dukket opp skjønte jeg at dette var noe jeg måtte vurdere raskt, men grundig, sier Christoffer Solli. Etter å ha fullført en lang, spennende og vellykket gründer-reise med Codegarden har jeg vært så heldig å få jobbe med mange dyktige og flotte mennesker i Visma, og det er jo alltid med et visst vemod man forlater gode kolleger. Men, muligheten til å være med å bygge et ledende prop-tech selskap utfra et så kompetent og solid miljø som Kvass var en mulighet jeg ikke kunne la passere. Plattformen og de digitale løsningene Kvass har utviklet har virkelig imponert meg, og tydeligvis mange kunder der ute også. Nå ser jeg virkelig frem til å få muligheten til å presentere produktene i mange kundemøter fremover, avslutter Christoffer Solli.

Johnny Duedahl
Christoffer Solli

One thought on “Kvass er i vekst og forsterker laget

Comments are closed.