Kvass Norge AS

De fremste verktøyene for eiendom samlet i én plattform.

Org nr 923 943 234

Virksomhet Beliggenhet

Virksomhet

Kvass Norge AS

Kvass er et norsk programvareselskap som leverer et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen. Vi har i tillegg utvidet vårt produkt- og tjenestespekter! Pulse Communcations er nå blitt en del av teknologiselskapet Kvass Group. Sammen skal vi levere det beste av kommunikasjon, kreativitet og teknologi!

Teamet i Kvass innehar betydelig erfaring og kompetanse fra både eiendomsbransjen og programvareutvikling, og vi er alle lidenskapelig opptatt av å omsette all denne kunnskapen til gode kundeopplevelser for våre kunder og våre kunders kunder. Våre løsninger anvendes i dag av en rekke kjente aktører innenfor bl.a. boligutvikling, fritidsmarkedet, entreprenørbransjen, og næringseiendom.

Som kunde i Kvass skal du oppleve at vi er en imøtekommende og innovativ samarbeidspartner som er til å stole på. Vår tilnærming skal alltid være at vi tilbyr løsninger som baserer seg på dine behov og de mulighetene teknologi legger til rette for. I mange sammenhenger innebærer det også ofte at våre løsninger skal fungere i et sømløst samspill med andre løsninger. Derfor er det viktig for oss at også andre aktører opplever oss som en høyst kompetent og løsningsorientert samarbeidspartner.

Kvass har lagt vekt på å bygge et solid fundament for vekst, både når det gjelder teknologi og mennesker som sammen skal skape gode kundeopplevelser og begeistring hos våre kunder.
Vi er både ydmyke og stolte over at stadig flere velger å bli kunde i Kvass. Den tilliten skal forvaltes godt, og den inspirerer oss til å fortsette utviklingen av løsninger som skaper stor forretningsmessig verdi for våre kunder.

Les mer på kvass.no

Beliggenhet

Her finner du oss

Våre kontorer ligger i Sarpsborg og Oslo.

Klokkergårdveien 5,
1711 Sarpsborg

Askekroken 11,
0277 Oslo

Les mer om Kvass Norge AS

www.kvass.no