Pulse Communications

Vi brenner for å lykkes sammen med våre kunder, og skaper kommunikasjon som engasjerer og gir resultater.

Org nr 988 222 216

Virksomhet Beliggenhet

 

Virksomhet

Pulse Communications

Våren 2022 ble Pulse Communications en del av Kvass Group. Sammen skal vi levere det beste av kommunikasjon, kreativitet og teknologi!

Pulse Communications er et reklame og kommunikasjonsbyrå som leverer et bredt spekter av tjenester, fra strategi, idé og konsept, til kreative uttak og produksjon av innhold i alle flater og kanaler.

Vi brenner for å skape resultater for våre kunder, resultater som vi måler oss selv på. Lykkes du, lykkes vi. Derfor engasjerer vi oss fullt og helt i hver kunde og hvert oppdrag. I et fragmentert kommunikasjonslandskap med stadig flere kanaler og muligheter, bidrar vi effektivt og målrettet med våre kunders forretningsmål i siktet. Vi tar ansvar og skaper fremdrift.

Vi tar vare på hverandre. Derfor har mange av våre kunder og ansatte vært hos oss i flere år. Gjennom 17 år har vi jobbet tett med Nordens største dagligvareannonsører og andre sterke merkevarer, og opparbeidet oss en unik erfaring og kompetanse. Vi har også spesialkompetanse og lang erfaring innen markedsføring av eiendom, både fra næring, bolig og fritidsmarkedet.

Les mer på pulsecom.no

Beliggenhet

Her finner du oss

VI holder til i Askekroken 11 på Skøyen Atrium i Oslo.

Askekroken 11,
0278 Oslo

Les mer om Pulse Communications

www.pulsecom.no