Om oss

Kvass Group

Virksomhet

Kvass Group er et norsk investeringsselskap som har betydelig erfaring og kompetanse fra merkevarebygging, eiendomsbransjen og programvareutvikling. De ansatte i gruppen er lidenskapelig opptatt av å omsette all denne kunnskapen til gode kundeopplevelser for våre kunder og våre kunders kunder.

I dag leverer Kvass Group et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen. Vi har i tillegg utvidet vårt produkt- og tjenestespekter! Pulse Communcations er nå blitt en del av teknologiselskapet Kvass Group. Sammen skal vi levere det beste av kommunikasjon, kreativitet og teknologi!

Som kunde av Kvass skal du oppleve at vi er en imøtekommende og innovativ samarbeidspartner som er til å stole på. Vår tilnærming skal alltid være at vi tilbyr løsninger som baserer seg på dine behov og de mulighetene teknologi legger til rette for. I mange sammenhenger innebærer det også ofte at våre løsninger skal fungere i et sømløst samspill med andre løsninger. Derfor er det viktig for oss at også andre aktører opplever oss som en høyst kompetent og løsningsorientert samarbeidspartner.

Kvass har lagt vekt på å bygge et solid fundament for vekst, både når det gjelder teknologi og mennesker som sammen skal skape gode kundeopplevelser og begeistring hos våre kunder.

Vi er både ydmyke og stolte over at stadig flere velger å bli kunde i Kvass. Den tilliten skal forvaltes godt, og den inspirerer oss til å fortsette utviklingen av løsninger som skaper stor forretningsmessig verdi for våre kunder

En del av Kvass Group ledelsen: F.v. Bård Teigland (CEO), Jan Lindstad (Styreleder), Carsten Jacobsen (Styremedlem), Kristian Lindstad (Styremedlem)

Ledelsen

Bli kjent med ledelsen i Kvass Group

Jan Lindstad
Styreleder

Jan besitter bred erfaring som leder av virksomheter nasjonalt og internasjonalt. En betydelig del av hans karriere er knyttet til etablering og utvikling av programvareselskapet Compusoft. Gjennom Compusoft skapte han sammen med dyktige kolleger et internasjonalt ledende programvareselskap som gjennom vellykkede M&A-prosesser i dag er verdensledende med Private Equity selskapene TA Associates og Genstar Capital som hovedeiere. Jan innehar i dag flere styreverv i tillegg til sitt engasjement for Kvass.

Bård Teigland
CEO

Bård har betydelig ledererfaring fra bank, eiendom og proptech. Hans karriere omfatter lederroller i bl.a. DNB Bank, DNB Eiendom, Selvaag Bolig og senest i proptech-selskapet Codegarden (nå Visma). Bård har gjennom sine tidligere posisjoner også opparbeidet seg internasjonal erfaring som leder og gjennom ulike styreverv. Digitalisering og utvikling av virksomheter er sentrale elementer i Bård´s karriere.

Kristian Lindstad
Styremedlem

Kristian har betydelig erfaring med å levere digitale produkter og forretningsmessig lønnsomme konsepter til store og ledende bedrifter i Norge. Underveis på reisen har han rukket å starte bedrifter fra scratch, med gode resultater. Kristian brenner for å forenkle og forbedre prosesser som skaper målbare verdier for våre kunder. Gjennom sin gode innsikt i grensesnittet mellom forretningsmessig strategi og digitalisering er han lidenskapelig opptatt av å jobbe tett og godt med kundene som han elsker å bruke tiden sin på.

Carsten Jacobsen
Styremedlem

Carsten har de siste 10 årene jobbet med utvikling av skybasert programvare og har spesialisert seg på skalerbare SaaS-løsninger. Han har blant annet levert løsninger til aktører som Steen & Strøm, OBOS Eiendom, Thon Property og har de siste årene ledet utviklingen av løsningene Kvass tilbyr. Han er lidenskapelig opptatt av teknologi og de muligheter som skapes gjennom utvikling av god programvare.

Fredrik Campbell Strømme
Styremedlem, Daglig Leder i Pulse Communications

Fredrik har de siste 17 årene vært med på å bygge opp Pulse Communications til et solid reklamebyrå med en rekke kjente aktører på kundelisten. Byrået leverer i dag blant annet tjenester til TINE, Mondelez, Lerum, Entra, Gilde, Malling & Co og Obos. Fredrik har underveis vært svært opptatt av å bygge en god bedriftskultur, og i den forbindelse har flere av de ansatte og kunder vært i Pulse i mange år.

E-Post

kontakt@kvass.no

Telefon

+47 69 14 60 00

Kontakt oss