Om oss

Kvass Group

Virksomhet

Kvass Group er et norsk investeringsselskap som har betydelig erfaring og kompetanse fra merkevarebygging, eiendomsbransjen og programvareutvikling. De ansatte i gruppen er lidenskapelig opptatt av å omsette all denne kunnskapen til gode kundeopplevelser for våre kunder og våre kunders kunder.

I dag leverer Kvass Group et bredt spekter av digitale løsninger til eiendomsbransjen. Vi har i tillegg utvidet vårt produkt- og tjenestespekter! Pulse Communcations er nå blitt en del av teknologiselskapet Kvass Group. Sammen skal vi levere det beste av kommunikasjon, kreativitet og teknologi!

Som kunde av Kvass skal du oppleve at vi er en imøtekommende og innovativ samarbeidspartner som er til å stole på. Vår tilnærming skal alltid være at vi tilbyr løsninger som baserer seg på dine behov og de mulighetene teknologi legger til rette for. I mange sammenhenger innebærer det også ofte at våre løsninger skal fungere i et sømløst samspill med andre løsninger. Derfor er det viktig for oss at også andre aktører opplever oss som en høyst kompetent og løsningsorientert samarbeidspartner.

Kvass har lagt vekt på å bygge et solid fundament for vekst, både når det gjelder teknologi og mennesker som sammen skal skape gode kundeopplevelser og begeistring hos våre kunder.

Vi er både ydmyke og stolte over at stadig flere velger å bli kunde i Kvass. Den tilliten skal forvaltes godt, og den inspirerer oss til å fortsette utviklingen av løsninger som skaper stor forretningsmessig verdi for våre kunder

En del av ledelsen og styret: F.v. Jon Ulseth (CMO), Jan Lindstad (Styreleder), Kristian Lindstad (CEO), Terje Lundberg (CFO).

Ledelsen

Bli kjent med ledelsen og styret i Kvass

Jan Lindstad
Styreleder

Jan besitter bred erfaring som leder av virksomheter nasjonalt og internasjonalt. En betydelig del av hans karriere er knyttet til etablering og utvikling av programvareselskapet Compusoft. Gjennom Compusoft skapte han sammen med dyktige kolleger et internasjonalt ledende programvareselskap som gjennom vellykkede M&A-prosesser i dag er verdensledende med Private Equity selskapene TA Associates og Genstar Capital som hovedeiere. Jan innehar i dag flere styreverv i tillegg til sitt engasjement for Kvass.

Kristian Lindstad
CEO & styremedlem

Kristian er både gründer og CEO i selskapet. Han har betydelig erfaring med eiendomsmarkedet og utvikling av digitale løsninger som gir kundene reell nytteverdi og bedre lønnsomhet. Gjennom sin gode innsikt i grensesnittet mellom forretningsmessig strategi og digitalisering er han lidenskapelig opptatt av å jobbe tett og godt med kundene.

Terje Lundberg
CFO

Terje kommer fra stillingen som Director of Finance (Europe) i Compusoft, og har betydelig tyngde og kompetanse fra et programvareselskap med suksess både nasjonalt og internasjonalt.

Jon Ulseth
CMO

Jon har over 20 års erfaring med konsept- og forretningsutvikling i eiendomsmarkedet, bl.a. fra Visma hvor han har hatt flere ledende stillinger – bl.a. Managing Director og Head Of Sales & Marketing.

Carsten Jacobsen
CTO & styremedlem

Carsten er medgründer og CTO i selskapet. Han har ledet flere større utviklingsprosjekter og har spesialkompetanse innen skybasert programvare og skalerbare SaaS-løsninger. Han er lidenskapelig opptatt av teknologi og de muligheter som skapes gjennom utvikling av god programvare.

Fredrik Campbell Strømme
Styremedlem & CEO i Pulse Communications

Fredrik har de siste 17 årene vært med på å bygge opp Pulse Communications til et solid reklamebyrå med en rekke kjente aktører på kundelisten. Byrået leverer i dag blant annet tjenester til TINE, Mondelez, Lerum, Entra, Gilde, Malling & Co og Obos. Fredrik har underveis vært svært opptatt av å bygge en god bedriftskultur, og i den forbindelse har flere av de ansatte og kunder vært i Pulse i mange år.

E-Post

kontakt@kvass.no

Telefon

+47 69 14 60 00

Kontakt oss